Generatorji Schneeberger


Schneeberger kardanski generatorji so izjemno zanesljiv in kvaliteten vir napajanja objekta ob izpadu električne energije. Poleg tega lahko z Schneeberger kardanskim generatorjem napajate tudi električne porabnike na prostem. Spodnji video prikazuje napajanje porabnikov na prostem.

Generator se priključi na kardansko gred traktorja in že je pripravljen za uporabo. Tako vam vaš traktor dobavlja električno energijo kjerkoli jo potrebujete. Stroški vzdrževanja kardanskega generatorja pa so nizki, saj je generator gnan preko kardanske gredi traktorja in ne potrebuje lastnega pogona.

Datoteke za prenos:

 

 

3907_0001PZ.LSV Prüfzeichen_SVLFG_Druckvorlage

Vsi Schneeberger kardanski generatorji so opremljeni z elektronskimi komponentami, ki nenehno preverjajo izolacijsko upornost porabnika in obliko napetosti. Ob okvarah porabnikov Vas ti kardanski generatorji ščitijo pred nevarnimi napetostmi dotika. Schneeberger kardanski generatorji stalno preverjajo obliko napetosti in s tem zagotavljajo pravilno napajanje porabnikov. Vsa nedopustna električna stanja vodijo v izklop kardanskega generatorja in izpis vzroka ustavitve na uporabniškem vmesniku.

Izvedbe Schneebergerjevih kardanskih generatorjev se v grobem delijo na dvopolne generatoje in štiripolne generatorje, pri obeh izvedbah je možno izbirati med različnimi močmi generatorjev, hitrostno stopnjo in modeli zatičev pri tritočkovnem priklopu.

Razlogi za nakup štiripolnega generatorja:

-> Lahko napajajo porabnike večjih moči

-> Napajajo porabnike, ki potrebujejo stabilno obliko napetosti, z max. nihanjem do 1%

-> So certificirani s strani nemške organizacije PZ.LSV

-> Manj vzdrževanja zaradi vgrajenega brezkrtačnega motorja.

 

 

Kontaktirajte nas in z veseljem Vam pripravimo ponudbo za odgovarjajoč kardanski generator.